perjantai 19. elokuuta 2016

Viikko takana

Viikko on taas hurahtanut niin nopeasti, ettei ole kerennyt mitään oikein edes ajatella. Viikonloppu edessä :) Vaikka ei minun päivät paljoa nykyisin eroa onko arki vai ei. Jukkiksen kesäopinnotkin ovat olleet niin paljon etäkursseja, ettei senkään puoleen ole oikeastaan väliä mikä viikonpäivä on.

Tällä viikolla on ollut neuvolalääkäriä, Eeliksen kerhoon tutustumista ja hammaslääkäriä. Nyt viikonloppuna on sitten ohjelmaa jokaiselle päivälle. Tänään oltiin ystävän 35-vuotis synttäreillä ja hänen uuden seurakuntatyön avajaisissa.

Iltasatuhetki Bambin parissa
Aikaisempina vuosina olemme olleet monessa jutussa mukana, on ollut työtä ja vapaaehtoistyötä sekä kaikenlaisia yhdistyksen vastuutehtäviä. Pikkuhiljaa näistä kaikista vastuista on "päässyt eroon" ja nautinkin nyt siitä, ettei ole kaikenmaailman kissanristiäisiä ja palavereja missä pitäisi istua. Huomaan, että lasten kanssa on kivempi pitää kalenteri suht väljänä, muuten sitä väsyy ja stressaantuu kun pitää joka paikkaan juosta. Huomaan kyllä, että säpinää sitä sitten kuitenkin välillä kaipaa, mutta on ollut kivempi keksiä sitten jotain extempore juttua kuin, että on sitoutunut joka viikko useampaan juttuun. Nyt tietenkin syksy alkaa ja tiettyjä juttuja alkaa kalenteriin ilmaantua. Jatkan öljyvärikurssia, Eeliksen kerho ja kuoro alkaa, mammapiiri sekä tietenkin Jukkiksen kouluopinnot. Muskari meillä jäi nyt, koska Eelis on jo liian vanha sinne. Voi olla, että Eelis pääsee myös aloittamaan luisteluharrastuksen, jota hänen kummitätinsä vetää. Kaikenlaistahan tässä viikkoon sitten mahtuu. Kuntosaliharrastukseen haluan myös ehdottomasti löytää aikaa ja sitten ihan vain ottaa chillisti kotona lasten kanssa. Työjutut ovat tietenkin koko ajan taka-alalla ja olen paljon miettinyt töihin palaamista. Mutta katsellaan nyt miten hommat lutviutuu.

Elixian aamupala ei ollut niin luxus kuin odotin ;)
Tiistaina oli hauska energinen päivä. Heräsin itsekseni viideltä. Jutut pyörivät mielessä, enkä vain saanut unta. Tulin sitten lopulta olohuoneeseen ja aloin rukoilla. Tiettyjä asioita vain nousi voimakkaasti mieleen. Rukouksessa sitten niin piristyin, että päätin lähteä aamusalille. Keitin puurot ja pakkasin salikassin. Yllätyin miten monta muutakin aikaista salitreenaajaa siellä oli jo vähän aamukuuden jälkeen. Jaksoin vetää treenin hyvällä sykkeellä niin, että energiaa vielä olisi ollut enempäänkin. Siitä sitten saunaan hiljentymään ja rauhoittumaan ihan itsekseen. Pesun jälkeen halusin vielä laitella vähän huulipunaa ja hiuksia nätimmäksi. Tätänkin olen nyt yrittänyt kotiäitinä skarpata. Helposti sitä vain jättää itsensä kaunistamatta, kun on "vain kotona". Kerkesin vielä rauhassa nauttia aamuteen ja murot Elixian aamupalalla, joka tarjoillaan jäsenille arkiaamuisin ennen klo 9. Kotiin palatessani muu porukka oli vasta herännyt ja nautin aamupalan numero kolme. Energiaa riitti vielä vessan pesuun ja poikien kanssa ulkoiluun. Edes lounaan jälkeinen päikkäriaika ei saanut minua rauhoittumaan, että uni olisi tullut. Vasta Pikku Kakkosen aikaan alkoi silmäluomia painaa. Jaksoin kuitenkin vielä sinnitellä ja menin sitten illasta vähän aikaisemmin nukkumaan. Tällaisia päiviä olisi kiva saada enemmänkin ;) Tähän energiapuuskaan löytyy kyllä hormoniselitys ja siitä kerron jossain myöhemmässä blogitekstissä..

Energiapuuskan selitys: Rv 20

Nyt aloitetaan elokuvan katsominen ja mässytetään popcornia ja karkkia. Pojat unten mailla ja meillä Jukkiksen kanssa kahdenkeskistä aikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti