torstai 30. heinäkuuta 2015

Serkkuvierailu


Korkeasaaren karhu

Uimaan menossa
Biisoni
Tarkemmin sanottuna Visentti
Viime viikonloppuna oli mun sisko ja hänen perheensä meillä yökylässä. Oli mukava viikonloppu. Käytiin mm. Korkeasaaressa. Heillä on kaksi poikaa, joten Eeliksellä oli leikkikavereita. Pojilla riitti touhua ja tekemistä ja siinä samalla myös meillä aikuisilla, kun yritettiin pysyä menossa mukana. Eeliksellä pääsi ihan itku, kun poikien kotiinlähtöhetki koitti. Pitää yrittää päästä käymään niidenkin luona Lappeenrannassa. 

Serkkukaksoset

Koko konkkaronkka Korkeasaaressa

























Toinen pojista on neljävuotias ja toinen on syntynyt itse asiassa täsmälleen samana päivänä, kuin mitä Eelis syntyi. Eemil syntyi aamulla ja Eelis illalla. Ovat siis tavallaan serkkukaksoset. :) 

Nimenkin kanssa oli hassu juttu, kun olimme jo molemmat päättäneet, minkä annamme pojillemme nimeksi, niin ajattelimme vaan ihan varmuuden vuoksi, vähän ennen ristiäisiä raottaa tätä "nimiverhoa", ettei vaan tule sama nimi. Kumpikaan ei kylläkään tosissaan ajatellut tällaista vaaraa olevan, mutta pitihän sitä kuitenkin varmistaa. Olikin aika kuumottavaa, kun tekstarilla heitettiin, että meidän lapsen nimi alkaa sitten E:llä ja siihen Jaana vastaakin yllätykseksi, että niin meilläkin! No sitten, että siinä on viisi kirjainta. No niin meilläkin! Siinä vaiheessa alkoi todella sydän pamppailemaan, että voiko se oikeasti olla sama nimi. Näitä E:llä alkavia viiden kirjaimen poikien nimiä kun ei ole mitenkään hullun lailla. Varsinkin kun tässä joukossa on joitakin sellaisia nimiä, mistä tiesin, ettei Jaana sellaisia todennäköisesti antaisi. Lopulta paljastettiin nimemme ja saatiin huokaista helpotuksesta, ettei tarvinnut alkaa tappelemaan siitä kumpi saa nimen pitää. 

Mietittiin kyllä, että onko nimet liian samanlaiset, mutta kun molemmat perheet olimme jo niin tottuneet nimiin, niin emme nähneet mitään syytä nimien vaihtoon. Oikeastaan se on vain suloista, että meillä on samana päivänä syntyneet pojat nimeltä Eemil ja Eelis. 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti