tiistai 28. heinäkuuta 2015

Hietsun kirppari

Starting Photography

Peter Kaiser
Eiran ulkoilupäivänä käytiin tosiaan pyörähtämässä Punavuoren ja Hietsun kirppareilla. Hietsussa oli jo osa myyjistä pakkaamassa pöytiään, mutta löytyi sieltä jotain mukavaa mukaan joka tapauksessa.

Punavuoren Patina-kirpputori bongattiin ihan vaan sattumalta matkan varrelta. Tienvarsimainokset olivat sangen houkuttelevat niin päätettiin kipaista katsomassa. Tila vaikutti vaan kovin ahtaalta, niin jäin suosiolla tuplavaunuilla ulos odottamaan. Ei kovin kauaa Jukkiskaan siellä viitsinyt pyöriä, mutta löysi minulle sieltä valokuvauksen opettelua käsittelevän opuksen. Se mitä olen kirjaa nyt lukenut, niin vaikuttaa ihan lupaavalta, vaikka onkin jo vanha opas.

Kirpparisaalis
Crocsit
LP-leyjä
Hietsun kirpparilta Jukkis löysi itselleen pinon LP-levyjä. Mä puolestaan bongasin kivan neuletakin 3 €:lla ja Peter Kaiserin korkkarit. Eelikselle ostin pinkit Crocsit yhdellä eurolla. Crocseja olin alkukesästä sille miettinyt, mutta kun se on niin nirso kenkien suhteen, niin en raaskinut ostaa ja varsinkin kun tän kesän kelit ovat olleet sellaiset, ettei sandaaleja paljon ole tarvinnut. Jätin ne silloin ostamatta myös sen takia, kun äiti kertoi kauhutarinoita, että jo kahdelta oli varpaan kynnet lähtenyt irti Crocsien kanssa. Ne kylläkin olivat olleet feikki Crocsit, vaikka en tosin tiedä onko sillä aitoudella tän kanssa mitään tekemistä. 

No nyt sille kuiteskin Crocsit ostin. Ei pidä vain antaa kovin paljoa niitä käyttää, ettei tule mitään vahinkoa varpaisiin. Ajattelin, että tyyliin rannalla tai kovilla helteillä noilla voi olla kiva tepastella. Pinkkiä väriä tietenkin vähän mietin, mutta kun Jukkiskin oli sitä mieltä, että ne nimenomaan vois just olla siistit, niin uskalsin ostaa. Olin keväällä nimittäin miettinyt, että ostaisin Eelikselle vaaleanpunaiset Converset. Ne olisivat mielestäni kivat, varsinkin jos muut vaatteet olisivat sellaiset poikamaiset. Todennäköisesti mä noi pinkit Converset vielä hommaan vähän myöhemmin, mutta uhkaavasti vaikuttaa, että noita pinkkejä Crocseja ei puolestaan tule käytettyä. Sään puolesta nimittäin välttää hyvin noi Eeliksen lempikengät Reiskat tai kumpparit. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti