torstai 23. heinäkuuta 2015

Lähiseutumatkailua: Porvoo

Kauniita yksityiskohtia
Matinkylän kävelyreissulla Eelis ei suostunut nukahtamaan vaunuihin, joten kun hän lopulta automatkalla nukahti, niin päätettiin samalla ajaa vähän pidempi matka.

Lähdettiin sitten Porvooseen. Siellä on aikaisempinakin kesinä tullut käytyä ja se on aina yhtä ihana kesäkaupunki. Varsinkin vanha kaupunki on sellainen, missä jokaisen suomalaisen pitäisi ainakin kerran elämässään käydä. Vanhat puutalot, mokulakivikadut ja tunnelmalliset pikkuliikkeet ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Ei satama tai Porvoon kirkkokaan hassumpi ole. Tänne ollaan aina välillä haaveiltu muuttavamme, mutta en nyt tiedä löytyisikö se autuus näissäkään maisemissa. :)


Päivän kävelykengät

Runebergin koti


Käytiin tylsästi ihan vain nepalilaisessa ravintolassa syömässä, kun se sattui niin sopivasti olemaan auton parkkiruutua vastapäätä. Ostettiin me kuiteski edes Brunbergin myymälästä makeisia, joten olisikohan se tarpeeksi porvoolaista.

Vaikka sää oli kokopäivän pilvinen ja epävakainen, niin me säästyttiin niin Matinkylässä kuin Porvoossakin vesisateilta. Kotimatkalla tosin tuli niin rankka kuurosade, ettei edessä olevia autoja pystynyt erottamaan. Odoteltiin sitten pahimman kuuron loppumista kotiparkkiksella ja ihasteltiin tuplasateenkaarta, joka piirtyi taivaan rantaan kuin muistutukseksi Jumalan uskollisuudesta.


Lelukauppa
We're open
Sateenkaaret





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti