perjantai 30. syyskuuta 2016

2. Kor. 9: 8

Aikaisemmin mainitsin, että suursiivous oli edessä, mutta mistä siihen aikaa. Ihmeellisesti sitä on saanut hommaa pikkuhiljaa eteenpäin. Ikkunoista on jo yli puolet pesty sekä lähes kaikki seinät putsattu. Jee! Homma etenee. Vauvalle on jo oma nurkka meidän makuuhuoneessa; suloinen pieni kehto.

Pieni on tila makuuhuoneessa..

..mutta söpö kehto.

Nallet jo valmiina

Kävin myös kaikki vaatteet ja tavarat läpi vaatehuoneesta ja -kaapeista. Kirpparille menevää tavaraa löytyi hurja määrä! Myyntiin laitoin vain Gangsta-koiran kuljetushäkin ja se meni kaupaksi vuorokauden sisällä.

Vaatteiden suhteen pohdin pitäisikö jaksaa alkaa niitä valokuvaamaan ja laittaa tori.fi:n myyntiin, koska muutamalle kympille tässä elämäntilanteessa olisi tarvetta. Sattumalta kuulin, että eräät tutut käyvät Venäjällä ja tekevät siellä auttamistyötä. Laitoin heille viestiä, että täällä olisi rompetta jos vain on haluavat ja mikäli heiltä onnistuu pikainen nouto. He olivatkin jo heti seuraavana päivänä menossa erittäin köyhälle alueelle ja ottivat ilomielin runsaan lahjoituksen vastaan. Vaatteet ja tavarat menivät tarpeeseen.

Tuli itselle niin hyvä mieli, että vaikka tuntuu, ettei tällä hetkellä ole paljon mitään ylimääräistä ja monenlaista juttua itsekin haluaisi ja kaipaisi, niin silti kuitenkin on kaikkea mitä oikeasti tarvitsee ja niin runsaasti, että voi omastaan antaa toiselle, vieläpä runsaskätisesti.

Monta pussia vaatetta, kenkiä ja leluja
Söpö tiikeripuuhamattokin sai lähteä
Se on vaikea ajatella, että miten paljon huonommin monen ihmisen asiat ovat Venäjällä, niin lähellä meitä, niistä ei vain tiedä mitään. Monet noistakin vaatteista ja lasten leluista olivat sellaisia, ettei niitä Suomessa moni olisi huolinut. Joukkoon laitoin kyllä mukaan myös paljon sellaista hyvää ja muotimerkkiä, ettei kaikki toki ollut mitenkään huonoa tavaraa. Kuluneimmat vaatteet heitin suosiolla roskiin.

Eelis sai myös olla mukana antamisessa ja päästä jo heti pienenä mukaan tähän ajatukseen, että omastaan voi antaa toiselle. Kerrottiin, kuinka joillakin lapsilla Venäjällä ei ole niin paljoa leluja, kuin hänellä on ja miten samalla tavalla he tulevat iloiseksi kun saavat lahjoja, kuin mitä Eelis ilahtui vastikään saamastaan lahjasta. Yllättävän tarmokkaana hän alkoi käydä omia lelujaan läpi ja antoi hellyttävän suurella sydämellä omistaan Venäjän lapsille.

Tässä iloitaan itse juuri vastikään saadusta tuliaislahjasta


Tuli niin hyvä mieli. Herra on siunannut meitä ylen runsaasti :)

"Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää. " 2. Kor. 9:8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti