keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Syksyn värit

Syksy
Nyt on ekat koulupäivät ja intensiivinen viikko takana. Tosi hyvällä fiiliksellä oon. Koulu ja opiskelu innostaa tosi paljon, mutta myös se, että edelleen on aikaa olla poikien kanssa ja tehdä kotijuttuja sekä opetella myös taideaineita.

Lainasin kirjastosta piirustuskoulu kirjan. Pahoin pelkään, ettei mulla vaan tule tehtyä siinä vaadittavia harjoitteita. Äkkiseltään lukaistuna olin huomaavinani, että "pitäisi" treenata kolme tuntia päivässä. No, jos nyt ees palaisin takaisin siihen, että joka päivä tekisin jotain. Toisaalta en halua tuostakaan ottaa mitään painetta ja jotakin pakkoajattelua. Nyt olen maalauskurssilla kerran viikossa ja sekin on jo jotain.

Jo se, että tekee edes vähän vie kuitenkin hommaa ja taitoja eteenpäin. Kehitys tosin voi olla hidasta, mutta pääseepähän sitä ainakin nauttimaan useammasta jutusta kuin vain yhdestä. Neulomistakin olen parin vuoden tauon jälkeen taas alkanut harjoittelemaan. Tarkoituksena on tehdä vauvalle oma turkoosin värinen torkkupeitto. Katsotaan tosin saanko sen valmiiksi, se nimittäin on projektilistalla viimeisenä.

Tuntuu ihanalta, että syksyyn on tullut kaikenlaista mukavaa projektia. Vähän niinkuin monenlaista väriä, aivan kuin syksyyn itseensäkin kuuluu monenlaiset värit. On keltaista ja oranssia sekä punaista, vihreää aivan kuin muistona kesästä, sininen kirkas taivas sekä raikas ilma, mutta myös ruskeaa ja harmaata löytyy, aivan kuin varoittamassa, että kohta värit häviävät: tulee talvi ja koleat ilmat.

En halua elämästäni liian kiireistä, mutta kuitenkin sen verran kiireistä, ettei minulla olisi aikaa notkua kovin paljoa sosiaalisessa mediassa; lukea montaa kertaa päivässä Facebook- päivityksiä ja kaivella kaikenlaista tietoa internetistä. Niillekin on paikkansa, mutta nyt selkeästi kaipaan jotain muuta, ns. enemmän hyödyllistä ;)


Pojat


Ruska ja sininen taivas, siitä on syksyn väri tehty

Vaahteran lehdet

Väriä myös ruokapöytään!

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti