keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Asiat järjestyy!

Kyllä ne asiat järjestyy. Käytiin sunnuntaina uudessa seurakunnassa ja se vaikutti sellaiselta missä voisimme alkaa säännöllisesti käymään. Ihana ylistys ja ystävälliset ihmiset.

Lapset toivotettiin iloisesti tervetulleeksi ja heille oli järjestetty alakertaan ohjattu lastenhoito. Osan kokouksesta olin siellä ja osan salin puolella. Luulen, että kun pojat tottuvat niin jäävät myös itsekseen lastenhoitoon leikkimään. Nyt alkuun on tällaista tutustumista.






Yritetään nyt saada homma aina sillä lailla toimimaan, että pääsisimme käymään kokouksissa. Kokoontumisaika on vain siinä mielessä huono, että sattuu juuri päiväunien aikaan. Nyt teimme niin, että lähdimme ajoissa liikenteeseen ja ajattelimme käydä lähistöllä vaunukävelyllä ja antaa poikien nukkua vaunuissa. He nukahtivatkin jo automatkalla, joten odottelimme tunnin verran autossa heidän heräämistään. Ei tätä tosin viitsisi joka sunnuntai tehdä ;) Nyt se tosin oli ihan hauskaa. Istua autossa ja jutella ilman kiirettä, seuraillen kadulla kulkevia ihmisiä.

Tässä muutamia järkkärikameralla ottamiani opettelukuvia sunnuntaipäivältä. Tällä kertaa mallina oli Eelis. Hän tykkää poseerata kuvissa innokkaana, mutta ei malta pysyä paikallaan kovin kauaa. Monesti käy niin, että parhaat ilmeet tulevat tallennettua silloin kun en ole vielä löytänyt sopivia asetuksia. Olen pyrkinyt nyt opettelemaan kuvaamista täysin manuaalisesti. Vielä on matkaa mestariksi, mutta hauskaa tämä on :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti