keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Isoveli aloitti kerhon

On pitänyt jo useamman päivän ajan päivittää blogia. Halusin laittaa muutamia kuvia mummola reissulta, mutta on ollut kaikenlaista haipakkaa. Jukkis aloitti harjoittelujakson nyt maanantaina ja on ollut pitkiä päiviä poissa ja pitänyt parempaa tietokonetta mukanaan. Päätin nyt kuitenkin yrittää tällä vanhalla tietokoneella, vaikka jo pelkkä käynistys kestää tällä turhan kauan.

Juhon kanssa evästauko
Viikonloppuna aloitettiin kämpän suursiivous. Kävin kaikki vaatteet ja tavarat läpi. Nyt olohuoneen nurkassa odottaa iso kasa rompetta kirpparille pääsyä. Jukkiksen musavehkeet siirrettiin meidän makkariin ja pojat saivat itselleen oman huoneen. Ihana oli huomata miten molemmat; Eelis ja Juho innostuivat tästä ratkaisusta. Ei ole ollut mitään ongelmaa jättää heitä sinne nukkumaan. Tykkäävät myös kovasti, että heillä on oma leikkihuone. Eelikselle oli iso juttu kun sai levittää automattonsa huoneen lattialle ja rumpuihin saa milloin vain hypätä soittamaan. 

Kirpparille menossa
Huone ja itseasiassa koko kämppä on vielä aikamoisessa kaaoksessa ja pikkuhiljaa alan tässä sisustamaan poikien huonetta mieleiseksi pienellä budjetilla. Nyt jo bongasin Facebookin kirpparilta siskon vihjeen perusteella pojille kerrossängyn 15 €:lla. Toivottavasti ei ole ihan rämä kun oli niin halpa. Kuvien perusteella vaikutti hyvältä. Kriteerinä oikeastaan oli, että sen pitäisi olla suht kaunis ja valkoinen, musta värikin olisi hätätapauksessa mennyt. Alunperin haaveilin pienemmästä kerrossängystä, esimerkiksi Liisa-merkkisestä, mutta mitä nyt olen käytettynä niitä katsastellut niin hinta on siinä 250 €:sta ylöspäin patjoineen päivineen, ja jos näin paljon halvemmalla saan kokopitkän kerrossängyn ilman vanhoja patjoja, niin saa kelvata tähän hätään.Varsinkin kun en yhtään tiedä kauanko pojat näitä sänkyjä tarvitsevat. Jos jäädään Suomeen, niin siitä huolimatta seuraavassa kodissa sänkyratkaisu voi olla jotain ihan muuta.

Ihana lämmin alkusyksyn sää

Karjalanpiirakkaa ja kanamunaa
Juho juoksi äitin kanssa reippaasti asioilla

Eelis aloitti tiistaina kerhon. Oli jotenkin niin suloista viedä se sinne ja sanoa heipat. Tapahtuma jännitti kovasti pikku miestä, mutta en pystynyt kuitenkaan jäämään ensimmäiselle päivälle mukaan, Juho olisi pitänyt ottaa mukaan ja sain myös akuutinlääkäriajan juuri siihen samalle ajalle. Sinne se Eelis sitten hiukan vastahakoisena jäi kerhotädin hoiviin. Takaisin hakiessani poika oli kuitenkin jo paremmalla tuulella ja kertoi kerhossa olleen mukavaa. Samana päivänä alkoi myös kuoroharkat, siellä kuitenkin päätin nyt ensimmäisen kerran olla mukana.

Valokuvaa en kerhon aloittajasta ottanut, kun hän ei halunnut. Kuvia räpsin sitten Juhosta, jonka kanssa ollaan juostu asioilla Eeliksen kerhossa oloaikana. Ensimmäisenä päivänä oli lääkäri ja kaupassa käynti. Tänään puolestaan labra ja neuvola. Kerhon jälkeen molemmat pojat kävivät vielä hammaslääkärillä. Ennen hammaslääkärillä käyntiä tapettiin vähän aikaa käymällä jädellä, mutta tästä ei sanottu hammaslääkärille mitään ;)

Tässä syödään banaania

Seuraavassa blogipostauksessa tulee niitä mummolakuvia kunhan saan taas käsiini sen toisen tietokoneen.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti