torstai 22. syyskuuta 2016

Tulevaisuus jännittää!

Asiat järjestyy, kirjoitin edellisessä postauksessa, mutta myös muuttuvat nopeasti! Aloitan nimittäin maanantaina opinnot :o


Syksyn projektit:
Taidekurssin jatko..
..ja terapiaopintojen aloitus!

Itse kouluhakemuksen laitoin vajaa kaksi viikkoa sitten, näppäilin sen kännykälläni istuessani autossa, palattuani Nuuksioretkeltä poikien ottaessa päiväunia. Sain nopeasti ajan ryhmähaastatteluun, jossa kävin nyt maanantaina ja hyväksyntä tuli tiistaiaamuna! Jee.

Olin tätä tosin pitkään harkinnut, ettei tämä mikään extempore päähänpisto missään mielessä ollut. Olen käynyt tähän koulutukseen tarvittavan valmentavan koulutuksen jo vuonna 2012, jonka jälkeen olen paljon pohtinut jatkanko opintoja eteenpäin, vai jätänkö tähän. Nyt sitten keväällä ja kesän aikana aloin miettiä, että mitäpä jos aloittaisin opinnot tänä syksynä. Pojat ovat sen verran isoja, että tuntui kivalta ajatus alkaa tehdä jotain omaa juttua ja valmistua myös tässä samalla uuteen ammattiin kotiäitiyden lomassa.

Vauva voi kuulemma olla luennoilla mukana, joten katsotaan josko vaikka pystyisin opintoja heti vauvan synnyttyä jatkamaan. Jos arki menee liian rankaksi, niin täytyy sitten hakea opintoihin taukoa, mutta pääsisinpähän nyt ainakin edes aloittamaan. Toivon kyllä, että homma toimisi vauvankin kanssa.

Tulevaisuus innostaa: taiteita ja terapiaa
Aikaa myös kirjoittamiseen ja haaveiluun :)

Tottakai tosi paljon jännittää. Mitä jos tän kaiken yhdistäminen ei onnistukaan? Pärjätäänkö taloudellisesti? Koulu nimittäin maksaa ja näillä meidän tuloilla se ei ole mikään pikku juttu. Aina aikaisemmin kaikki on järjestynyt, vaikka tilanne olisi näyttänyt miten pahalta, niin jospa nytkään ei jäätäisi pulaan. Isomummit on jo pyydetty tarvittaessa lastenhoitoapuun ja budjetti laskettu ensi vuoden varalle. 

Lähiopetusta ei ole kuin 1-2 kertaa kuukaudessa, joten siinä mielessä ei kuulosta ollenkaan pahalta. Asiakastyötä 2 h/vko ja sitten kirjalliset tehtävät siihen päälle. Joten kyllä hommaa jonkun verran riittää, ja kohta on tosiaan se vauvakin vielä tässä mukana. Jukkis tosin oli sitä mieltä, että nipistän somesta, niin kyllä se siitä. ;) Pitää varmaan paikkaansa. Täytyy vähän miettiä ajankäyttöä hyödyllisemmäksi ja karsia joitakin asioita. 

Blogia aion kyllä edelleen ylläpitää ja valokuvausta harjoitella. Öljyvärikurssiakaan en aio jättää pois. Kuntosali saa myös jatkua, tosin ehkä ekat kuukaudet vauvan synnyttyä jätän väliin. Myös unta täytyy saada! Onneksi opiskelu ei ole kokopäiväistä, niin saan edelleen pitää kiinni päiväunista ;) Paitsi kun Eelis ei enää monestikaan niitä nuku, joten ei ne sitten minullekaan oikein onnistu. 

Katsotaan miten elämä etenee :) Mutta tällaisia muutoksia nyt tällä kertaa.

Uskalla olla keskeneräinen

Prosessi näkyväksi











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti