tiistai 1. marraskuuta 2016

Testissä meikkivoide

Samalla kun ostin Lidlistä kasvorasvan, ostin myös sieltä Cienin BB-voiteen. Olen kuullut jossain tätäkin kehuttavan. Valitettavasti itselleni voide oli todella suuri pettymys. Ehkä siksi, että odotin meikkivoiteisempaa ominaisuutta, vaikka kyseessähän ei ole varsinaisesti meikkivoide.

Lidlin BB-voide
Koostumus oli melko miellyttävän tuntuinen, eikä iho myöskään pahemmin reagoinut kirvelemällä tms. mutta ei tätä voi peittäväksi mitenkään sanoa.

Aivan kuin olisin levittänyt pelkkää kasvovoidetta. Pakkauksessa lukee, että "peittää ihon epäpuhtaudet ja antaa iholle tasaisen sävyn". Ajattelin tämän siis olevan kevyesti peittävä, mutta ei tätä voi peittäväksi ollenkaan sanoa.

Ehkä voide sopii erinomaisesti jollekin, joka etsii vain erittäin kevyttä meikkivoidetta tai BB-voidetta. Oma ihoni kaipaa peittävämpää voidetta, muussa tapauksessa voin olla ilman koko voidetta. Toisaalta nyt kun pohdin, niin voide oli kyllä miellyttävän tuntuinen pitkin päivää kasvoilla, joten siinä mielessä voi ajaakin asiansa päivävoiteena kuulaskasvoiselle.

Peittävä, tasoittava, kosteuttava + UV-suoja

Itse olen viime vuosina käyttänyt Diorin Nude, skin glowing"- meikkivoidetta. Joskus aikoinaan ostin sen lentokentältä ja sen jälkeen olen jos mahdollista pyytänyt jotakin ystävääni tuomaan sen minulle matkustusreissulta. Se on ollut todella huippu tuote. Sopivan peittävä, mutta kuitenkin kevyt. 30 ml purnukka on myös ollut erittäin riittoisa.

Nyt vain ei ole tiedossa ketään ystävää, joka olisi käymässä ulkomailla ja muutenkin tässä taloustilanteessa olen toivonut, että löytäisin edullisemman vaihtoehdon. En toisaalta jaksaisi lähteä käymään missään meikkiliikkeessä opastusta kysymässä ja tutustumassa uuteen vaihtoehtoon. Ehkä näin nyt kuitenkin tulee tehdä jos haluan löytää uuden itselleni sopivan meikkivoiteen.

Yllättävän vajaa purnukka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti