torstai 17. marraskuuta 2016

Raskauden mieliteot

Rv 33
Nyt on jäänyt alkuviikon postaus välistä. Sorry about that! Jukkis on tehnyt pitkää keikkatyörupeamaa ja ollut yövuorossa nyt viimeiset kolme yötä putkeen. Päivät ovat menneet siinä, että olen yrittänyt pitää pojat hiljaisena. Lisäksi tässä on ollut kaikenlaista muutakin- vieraita jne.

Mutta jee juttu on se, että kävin keskiviikkona pitkästä aikaa salilla! Osallistuin strong mama- jumppaan, jossa oli mammat vauvojen kanssa. Se olikin ihan mukava treeni- ei kovin rankka, mutta toisaalta tässä vaiheessa raskautta en rankkaa treeniä kaipaakaan, vaan jotain kevyttä liikuntaa. Ajattelin josko alkaisin tässä nyt sitten keskivikkoisin käymään ja sen lisäksi vaikka kerran vielä normaalisti kuntosalilla. Huomaan kyllä, että kevyttä treeniä tulee ihan perusarjessa näitten naperoiden kanssa. Vedän pulkassa, työntelen vaunuja ja muuten vaan joudun kantelemaan. Enää ei ole supistellut, mutta huomaan, että ei kovin kummoista tarvitse tehdä niin alkaa alavatsaan sattua. Täytyy kokoajan olla varovainen ja kuunnella kropan tuntemuksia.

Muuten raskaus on ollut kyllä aika iisi edellisiin verrattuna. Suonenvetojakaan ei ole yhtään ollut, eikä oikeastaan närästystäkään kuin ihan pari kertaa pientä polttelua mausteisen ruoan jälkeen. Turvonnutkaan en ainakaan vielä ole oikeastaan ollenkaan jos vertaa siihen mitä varsinkin Eelistä odottaessa olin. En oikein tiedä teenkö nyt jotain asioita eri tavalla kun olen päässyt näissä asioissa helpommalla.

Vauvamasuselfieitä

Kyllähän tuo jo aikamoinen pallo on!
Mielitekoja on nyt viimeisessä kolmannessa tullut makean suhteen jonkin verran. Eilen esimerkiksi iski hirveä joulutorttuhimo ja käytiin sitten kaupassa ostamassa torttutarvikkeet ja väsäsin meille tämän joulun ensimmäiset tortut. Nami nami. Vedin kevyesti kolme torttua naamaan :0 Yksi yö näin myös unta, että vedin monta levyä suklaata ja herätessäni oikein maistoin suklaan suussani. Muuten kyllä olen päässyt aika vähällä näitten mielitekojen suhteen. Sekin on ihmeellistä.

Kohta tämä on ohi!
Mutta kerro sinä lukija, onko sinulla ollut erikoisia raskausajan mielitekoja ja mitä nämä ovat olleet jos näitä on ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti