tiistai 25. lokakuuta 2016

Rv 29 + 4 itkut

Poikien Pikku Kakkoshetki
Nyt on supistelut onneksi hellittäneet ja olo melko normaali. Huomaan tosin, että jos yhtään reippaammin kävelen tai enemmän poikia nostelen, niin alkaa vatsa taas pingottumaan, joten en ole kovin paljoa liikuskellut tai kotona touhunnut ylimääräistä. Tänään oli neuvola ja kaikki oli tosi hyvin. Vauva kasvaa keskikäyrällä mukavasti ja kaikki arvot olivat itselläni kohdillaan.

"Neuvolatäti rohkaisi jatkamaan kuntosalia loppuun asti 
jos vain supistelut eivät tule takaisin. "

Neuvolatäti rohkaisi jatkamaan kuntosalia loppuun asti jos vain supistelut eivät tule takaisin.
Ajattelinkin, että alan taas reippailemaan ulkoilmassa ja jos ensi viikolla menisi kuntosalillekin pitkästä aikaa. Ihanaa jos normaaliolo tässä nyt palailee. Normaaliolo!? Hahaa. Tarkoitan siis, että niin normaaliolo, kuin mitä 29 + raskausviikoista eteenpäin voi olla. Kyllähän tuo masu tuossa jo painaa ihan mukavasti, nivelsiteet löystyneet sekä jaloissa näkyy kaikenlaista jälkeä raskaudesta. 

Kunnon "prospery" mätöt iltapalaksi
Mielialatkin ovat heitelleet. Huomaan, että otan monet asiat tavanomaista tunteikkaammin. Tänäänkin jo itkeä tihrustin heti aamusta kun huomasin couperosa-ihoni kovasti punoittavan ja hilseilevän kuivuudesta huonojen ihonhoitotuotteiden ja talvisen ilman vuoksi. Samaan aikaan hiuksetkin alkoivat jotenkin näyttää ylitsepääsemättömän kauhealta ja takkuiselta, eikä yhtäkkiä kaapissa ollutkaan mitään nättiä päälle laitettavaa. Eeliksen liian pienet välikerrastovaatteet olivat sitten viimeinen pisara katkaisemaan tämän aamuisen kamelin selkäni.

"Yhtäkkiä olin vajonnut siihen suohon, 
että ei ole rahaa ostaa kaikkea tarvittavaa ja kaikki tuntui niin ylitsepääsemättömältä."

Yhtäkkiä olin vajonnut siihen suohon, että ei ole rahaa ostaa kaikkea tarvittavaa ja kaikki tuntui niin ylitsepääsemättömältä. Milloin tämä kituuttaminen loppuu, itkin itsekseni vessassa ja yritin peittää itkuisuuteni Jukkikselta. No eihän se onnistunut, eikä onnistunut peitellä neuvolatädiltäkään ja juuri tänä päivänä oli sitten kysely raskausajan mielialasta. :D No ei tullut kovin hyvät pisteet ;)

Kummasti sitä kyllä piristyi kun sai vähän jakaa tuntemuksiaan ja sanoa ääneen, ettei tässä kuitenkaan mitään sen suurempaa hätää ole. Kunhan sitä vain ylireagoi. Piristymiseen vaikutti myös se kun Jukkis heitti ennen minun neuvolaan lähtöä, että käy ostamassa Prismareissulla sitten itsellesi tarvittavat kasvojenhoitotuotteet Apteekista ja Eelikselle tarvittavat vaatteet ja asusteet. Prismaan en kerennyt, kun neuvolassa menikin tavallista kauemmin ja sitten melkein jo pitikin hakea Eelis kerhosta.

Tästä Jukkiksen kehotuksesta innostuneena kuitenkin päätin, että nyt menen parturiin kun huomasin kerhon vieressä naisten hiusten leikkauksen maksavan vain 25 € ja heillä sattui juuri sopivasti tulemaan peruutusaika. Istuin parturituolissa vain viitisen minuuttia (oikeasti tällä kertaa toimenpide oli niin nopeasti ohi) ja jo se teki ihmeitä! Ei niinkään hiuksilleni, jotka eivät radikaalisti muuttuneet - latvoista 10 cm pois, vaan mielialalleni.

"Kampaaja kehui hiuksiani hyväkuntoisiksi ja -värisiksi ja jo sillä jaksan taas katsella omaa värjäämätöntä kuantaloani raskauden yli."

Kampaaja kehui hiuksiani hyväkuntoisiksi ja -värisiksi ja jo sillä jaksan taas katsella omaa värjäämätöntä kuantaloani raskauden yli. Kehui vielä myös kirpparilta toissa talvena ostamaani takkia ja sanoi etsineensä juuri jotain sellaista. Tätä minä juuri tarvitsin. Ehkä joku kuuli siis tämän aamuiseni itkuni kylppärissä ja vieläpä vastasi siihen :)

Kuvassa Eelis kolmen vuoden takaa, Pohjois-Kalifornian talvimaisemissa.
Kännykkäkuva Nokia Lumialla.
Piristystä lisäsi myös se kun bongasin lähialueen Facebook- kirpparilta muutamia hyviä talvikauden asusteita pojille mega edulliseen hintaa ja Reiman nettimyynnistä löysin Eelikselle huippuhyvät välikausihanskat ja kaulurin alle kolmekympillä. Jes. Kyllä se tästä elämä voittaa ja kaikki mitä tarvitaan tullaan saamaan! Ja jos ei, niin siitäkin selviää ;)

Ai niin ja tänään satoi Helsingissä ekaa kertaa lunta. Tai räntää kai se vähän enemmän oli, mutta kuitenkin jotain lumen tapaista edes.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti