maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesä on täällä!


Lauantaina havahduin siihen tosiasiaan, että hei nythän on kesä, eikä sitä tarvitse enää odottaa. Suvivirret on laulettu ja ylioppilaslakit lakitettu. Koululaiset ovat kesälaitumilla. Suomen kesä on niin ihana! Se on niin tuore. Raikas ja vihreä. Ja ihmiset ovat avoimempia ja iloisempia. Welcome Suomen kesä.

Upea miljöö
Ulkoilua kauneuden keskellä
Puusilta: taidetta keskellä luontoa

Ollaan kevään mittaan käyty paljon yhdessä ulkoilemassa ja nyt viime päivinä on ollut tapana käydä samalla ostamassa lähikaupasta jätskit ja nauttia niistä ulkoilun lomassa. Jäätelötuutit ulkosalla ovatkin varma kesän merkki. Tänä vuonna meillä ei ollut yhtään kevätjuhlaa mihin olisimme osallistuneet ja olikin ihan mukava aloittaa meidän kesän alku ihan vain leppoisasti oman perheen kanssa. 

Keväällä ostettiin Eelikselle ennakkoon kaksivuotislahjaksi Striderin potkupyörä. On päässyt sillä nyt muutaman kerran ulkona harjoittelemaan ja hyvin on ajo sujunut. Alkuun annettiin reilun kuukauden verran tutustua pyörään sisätiloissa, mutta kun pyörä alkoi tarpeeksi kiinnostaa ja poika saada ymmärrystä mitä sillä tehdään niin sitten vain heti ulos ajelemaan.

Toinen ylivoimainen, ellei jopa ylivoimaisin Eeliksen mielipuuha näyttäisi olevan keppien ja kivien kantaminen. Hän kerää niitä matkan varrella niin paljon kuin vain käsissään pystyy kantamaan ja heittelee niitä sitten mielellään puroihin ja lampiin. Hevosiakin käydään edelleen katselemassa vaikkei sitä enää päivittäin ollakaan tehty. Uusi villitys Eeliksellä on nyt ollut Gangstan taluttaminen. Yllätyin miten hyvin se häneltä onnistuu kun annoin sitä kokeilla. Näyttää niin suurelta koiralta noissa kuvissa tuo meidän kääpiöpinseri, kun on niin pieni taluttaja. :)

Eelis ja kepit

Ulkopuuhia
Seuraavissa postauksissa kerron varmaan Juhon kuulumisia ja hänen allergisesta(?) ihottumasta sekä sen hoidosta. Laitan myös kuvia mökki- ja veneretkeltä, mikäli vaan saan asianosaisilta luvan kuvien julkaisuun. Mutta nyt jätskille ;)

Tänne saa rohkeasti kirjoitella kivoja kommentteja. Olisi hauska kuulla, mitkä ovat sinulle varmat kesän merkit ja rutiinit?












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti