maanantai 29. kesäkuuta 2015

Mökkimaisemissa

Ihanteellinen mökkimaisema
Lupasin laittaa kuvia kevään mökkiretkestä ja Juhon ensimmäisestä venematkasta. Sain kuvien julkaisuun luvan, joten tässä niitä nyt tulee.

Mökkimaisemissa sielu lepäsi, mutta valitettavasti ihmisen paska haisi. Tästä tarkemmin blogitekstin lopussa.


Juhon päiväunet saaressa

Kaikki valmiina
Pikkuisen tukalat oltavat

Kutsu mökkiviikonlopun viettoon tuli niin sopivaan ajankohtaan, ettei voi muuta kuin kiitellä Taivaan Isää ja mökin omistamia ystäviä. Jukkis hajoili silloin parhaillaan kielten opiskelujen kanssa ja viikonloppu mökkimaisemissa oli mitä oivallisin tapa nollata opiskelustressi ja arkirutiinit.

Samaisella mökillä ollaan edellisinäkin kesinä päästy olemaan ja jos joku kaunis päivä ollaan mökkiä ostamassa niin eiköhän me osteta se tuolta Saimaan vesistöistä. Siellä on niin ihana luonto. Runsaat sieni- ja marjametsät, Suomen puhtaimmat vesistöt ja Saimaan norppa. Usko tai älä, mutta päästiin sellainen edelliskesänä näkemään. Menimme veneellä saareen ja siinä rannalla ollessamme näimme järvellä uivan jotain omituisia hahmoja ohitse. Yritimme moottoriveneellä vielä saada nämä uudelleen näkyviin ja ottaa kuvia, mutta emme enää löytäneet niitä. Tällä kevään reissulla emme norppia nähneet, synkkiä sadepilviä kylläkin. Emme kerenneet kuin vasta sytyttää nuotiota, kun oli pakko hypätä takaisin veneeseen ja porhaltaa mökille sadetta suojaan.

Gangsta-koira oli tietenkin matkassa tälläkin mökkiviikonloppuna mukana ja jaanpa tämänkin tarinan tänne blogimuistoihin. Illalla nautiskelin saunan lämmössä, vielä hetken Jukkista pidempään, kun kerrankin siihen oli mahdollisuus. Kävin myös pulahtamassa jääkylmän raikkaaseen järviveteen. Mökkiin palattuani siellä oli täysi tohina päällä. Gangsta oli oksentanut ihmisen paskalta haisevan yrjön keskelle mökin vaaleaa mattoa. Yök yök yök! Se oli saaressa syönyt ihmisen paskaa ja tässä oli tulos! Tässä yksi uusi syy, "Miksi harkitsen seuraavalla kerralla kahdesti otanko uuden koiran, kun tästä aika jättää" -listaan laitettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti