sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Saariselkä

Lennettiin poikien kanssa tänään Ivaloon. Ollaan täällä Saariselällä vajaa viikko mun siskon ja äitin kanssa. Jukkis jäi pakertaa ruotsin opiskelua kotiin. Mun iPhone ei suostu lataa mitään kuvia tänne bloggeriin, joten laitan ehkä niitä sit jälkikäteen. En tosin ottanut järjestyskameraa tällä kertaa mukaan, ku on ihan tarpeeks tohinaa kahden pikkusen kanssa, mut onneks iPhonellakin saa hyviä kuvia. Hätäisimmät voi näitä kuvia katella Instagrammissa.

Lentomatka meni kivasti. Hiukan oli seikkailua, et löydettiin oikea mökki. Ruoan ja päikkäreiden jälkeen lähdettiin jo käymään 6 km iltalenkki tunturiin. Päästiin porojakin näkemään. Aamupäivän vesisade jäi onneksi taakse ja aurinko väläytteli lämpöään. Silti Eelikselle oli liian kevyet vaatteet. Tunturissa kuiteski aina tuulee ja kun ei paljoa kävelly itsekseen tällä kertaa vaan keikkui kantorinkassa, niin kädet ja varpaat oli tosi kylmät. Harmi homma.

Nyt molemmat pojat tossa tuhisee unten mailla ja minunkin olisi parasta alkaa nukkumaan. Huomenna ois suunnitelmissa vaeltaa 15 km lenkki, mikäli sää vaan sallii eikä lapset nuku liian pitkään.

I love hiking! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti