torstai 21. marraskuuta 2013

Elämästä kyllänsä saaneena

Syksy on täälläkin kääntynyt talveen. Laitan tähän kuitenkin vielä pari syksyistä kuvaa viime viikolta. Tänään ja eilen on ollut ensimmäiset oikein kylmät säät :) ja siitä uskaltaisin sanoa talven jo tulleen. Jotkut ystävistä Suomesta ovat kylläkin sanoneet, että älä sano, että on muka kylmä, kun täällä on päivällä ollut jotain 10 astetta! Mutta se tuntuu kylmältä :D vaikkei olekaan mitään verrattuna Suomen keleihin.

Talot eivät ole täällä niin lämpimiä kuin Suomessa ja siksipä varsinkin aamuisin saa pukeutua villasukkiin ja fleecepaitoihin. 

Ollaan mietitty josko Gangstallekin pitäisi ostaa paksumpi peitto, kun varastaa aina Eeliksen peitot jos vaan saa siihen tilaisuuden. Joku oli laittanut Facebookiin söpöjä kuvia, kuinka koiranpentu nukkuu lapsen kanssa päiväunet milloin missäkin asennossa. Me naurettiin, että meillä se menee niin, että Gangsta vie Eeliksen peitot ja kääriytyy niihin itsekkäästi Eeliksen jäädessä viereen ilman peiton peittoa kylmissään makoilemaan!! Reilu peli. Kääpiöpinsereistä onkin sanottu, että ne on itsekkäitä :D ai jaa!

Kirjoitin vaihteeksi myös englannin kielisen blogitekstin. Ajatuksia elämän lyhyydestä jne. Check it out! :)

On mielenkiintoista, kun Raamatussa sanotaan miten mm. Mooses, Daavid ja Job olivat kuoleman koittaessa saaneet elämästä kyllänsä. On mahtavaa ajatella, että voit elää niin täyden elämän, että sitten kun on aika lähteä niin sitä on oikeasti valmis siirtymään tästä ajasta ikuisuuteen. Ajattelepa sitä! Se on jotain, minkä haluaisin itsekin saavuttaa. Vanhana istua kiikkustuolissa ja olla niin täynnä elämää, että on saanut ihan kylläkseen ja sitten astua Taivaan kirkkauteen!


Bless, ja hauskaa joulun odotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti