torstai 7. marraskuuta 2013

Kotiäitinä Kaliforniassa

Moni on kysynyt, että mitä teen päivisin kun Jukkis on koulussa. Ihmeellistä, että siinä ne päivät vaan menee ilman suurempaa tylsistymistä! Eelis tietenkin pitkälti määrää päivän kulun ja rytmin. On ihana kun kerrankaan ei ole minnekään kiire ja saa kotihommatkin hyvin tehtyä.

Gangsta ja Sundial Bridge
Yleensä ottaen olen nauttinut pitkistä kävelylenkeistä. Tästä on lyhyt matka joelle ja siellä olen päässyt ihastelemaan monenlaista luonnon ihmettä. Yksi päivä satuin näkemään lammikossa 14 pientä kilpikonnaa. Ne olivat nousseet lammesta kaatuneelle puun rungolle auringon paisteesta nauttimaan. Harmi vaan, että ne olivat sen verran kaukana, ettei kuvan ottaminen kännykameralla onnistunut. Enkä viitsinyt rämpiä lähemmäs katsomaan, kun vaunut olisi pitänyt jättää tien varteen.

Kolibrejakin olen nähnyt. Se onkin yllättävän kaunis lintu ja erikoinen kyky sillä kun osaa lentää paikallaan! Joitakin hassuja lintuja tässä meidän takapihallakin on. Ollaan monesti naurettu niille Jukkiksen kanssa. Ne juosta pöyhöttävät kahdella jalalla isossa parvessa. Näyttävät niin yksinkertaisilta korkeine kauloineen. Niillä on myös joku hassu töyhtö päälaella.

Vähän isompi käpy kuin Suomessa
No joo. Niin siis mitäpä muuta kuuluu tämän kotiäidin arkeen kuin näitä luonnon ihmeitä. No aloitin kuntosalin ja onneksi se on osoittautunut Eeliksen kansa yllättävän helpoksi. Niinä aikoina kun salilla ei ole lastenhoitoa, niin olen ottanut Eeliksen salin puolelle turvaistuimeen töhöttämään :) Yllättävän moni mamma on tullut tästä antamaan positiivista palautetta. Halusipa yksi heittää”high fivet”kin kun olin hänen mielestään niin oikealla asenteella :)

Sacramento River
                          

Hyvänä kotiäitinä ;D olen tietenkin pyrkinyt tekemään ruoan valmiiksi kun Jukkis tulee koulusta. Tai no aika monesti ollaan käyty ulkona syömässä xD. Se onkin täällä yllättävän edullista Suomen hintoihin verrattuna! Ruoka on myös osoittautunut parempilaatuiseksi kuin odotin. Eikä pidä unohtaa pyykinpesua ja siivousta! Niistä on myös minun päivät tehty ja sitä touhua kyllä riitää. Shoppailut ym. ovat jääneet liian vähälle jos minulta kysytään :) Ei ole siinä touhussa ollut voitelua, vielä! Aina kun olen alkanut lappamaan vaatteita kärryyn sovitusta varten niin joko pikku herra alkaa huutamaan tai sitten sillä on kakat housussa!! No eipä tässä kovin kummoisia vaatteita ole tarvinnut käyttää. Syksykengät olisi tietenkin ihan jees kun sandaaleilla alkaa olla jo vähän liian kylmä näin marraskuun aamuina :D

Pyykinpesureissulla


Eelis vaikuttaa olevan perustyytyväinen ja iloinen lapsi. Seuraa hän kyllä tarvitsee! Ei viihdy pitkiä aikoja itsekseen. Ruoan tekokin onnistuu kun muistaa käydä säännöllisin väliajoin hänelle höpöttelemässä ja esittämässä milloin minkäkinlaista show:ta. Sosiaalisudessa on tietenkin omat vahvuutensa. Koska Eelis ei ahdistu vieraista ihmisistä, vaan päinvastoin nauttii uusista tuttavuuksista, niin olemme pystyneet hyvin osallistumaan perheenä erilaisiin seurakunnan ryhmiin ja illanistujaisiin. Eelis onkin valloittanut kaikkien sydämet <3

Sacramento River




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti