sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta!

Uuden vuoden aattona käytiin katsastamassa Suomi 100-vuottajuhlan avajaiset Töölönlahdella ja Kansalaistorilla. Käytiin alkuun RockkiMacissa vuoden viimeisellä hampparilla ja käppäiltiin siitä sitten katsomaan Pikku Kakkosen esitystä Oopperan ulkolavalle. Porukkaa oli ihan mukavasti, eikä lavalle oikein nähnyt kunnolla, mutta musiikki ilahdutti joka tapauksessa. Paikalla olisi voinut olla vaikka jotkut isot screenit, minkä kautta lavan tapahtumia olisi ollut helpompi seurata.


Pikku Kakkosen esitys Oopperan ulkolavalla

Lämpöasteita oli +7' C, joten kylmä ei ainakaan kenellekään meistä tullut. Pikku Kakkosen jälkeen käveltiin Hesperian puiston läpi Kansalaistorille ja käytiin Musiikkitalossa pyörähtämässä sekä Eduskunnan Pikku Parlamentissa.

Iltasanomien tv-toimittaja tuli kyselemään mikä Suomessa on hyvää. Nolo oli kun en meinannut keksiä siihen hätään mitään hyvää sanottavaa! Olin juuri kuunnellut Jukkiksen vuodatusta, että miksi haluaa Suomesta pois, niin pää oli täynnä vain näitä ei-kivoja asioita. :D Lopulta heitin toimittajalle, että no nämä 100-vuotis kemut on hauskat, ihmisillä hyvä fiilis. Ja se oli totta. Mahtavaa, että juhlavuosi aloitetaan näin. Olisi ollutkin kiva mennä varsinaiseen juhlaan Kansalaistorille vuoden vaihtuessa, mutta tyydyttiin katsomaan sitä televisioruudun välityksellä. Tosin osittain sen sisältö oli pettymys, joten ei jaksettu kokoaikaa sitä seurata, vaan kuunneltiin TV7:lta israelilaista ylistysmusiikkia :) Suomi 100:ssa oli välillä jotenkin vähän dissaava, epäkunnioittava asenne, mutta artistit olivat pääasiassa hyviä. Robin erityisesti :) Hänet me pääsimme jo päivällä lavalla näkemään kun harjoitteli illan esiintymistään.

Hesperian puiston valotaidetta

My Helsinki ja harmaa taivas
Illaksi yksi ystäväpariskunta tuli meille ja syötiin hyvin yhdessä ja katsottiin upeaa iltotulitusräiskettä olohuoneesta käsin. Ikkunoista kun näkee pitkälle keskustaan asti. Suomi 100-vuotisjuhlan rakettien väriloiste tuli siis kotiimme niin television kuin ikkunoiden kautta. Kiitollinen kuluneesta vuodesta, mutta odotan ensi vuoden olevan parempi <3

Hyvää uutta vuotta 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti