sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Laskettuaika meni jo

Mä en olis ikinä uskonut, että tässä sitä vielä ollaan 41. viikolla raskaana! Perjantaina meni laskettuaika, eikä mitään merkkejä synnytyksen alkamisesta. Olin jo ollut niin varma, että tämä vauveli olisi jo syntynyt joulun aikoihin tai viimeistään uutena vuotena :D Mutta eipä sillä näköjään väliä mitä minä ajattelen ;)

Luin vau.fi:n sivuilta, että suurin osa vauvoista syntyy 38 + 2 hedelmöittymisestä, joten tänään olisi siis se hetki tai sitten jos mennään alkuperäisellä lasketulla ajalla, joka oli 7.1, se tapahtuisi huomenna :) No saa nähdä. Voihan se hyvin olla, että vielä viikonkin päästä tänne kirjoittelen kokonaisena ja alan jännittää, että tarvitseeko mennä käynnistykseen :0 Olen yrittänyt lopettaa odottamisen ja suunnittelun, vaan asennoitua, että tässä voi vielä mennä päiviä, mutta kuitenkin samaan aikaan asennoitua, että voi syntyä milloin vain. Ristiriitaista, mutta näinhän se menee. Turha stressata ja liikaa suunnitella vaan yrittää elää päivä kerrallaan.

Synnytykseen viittaavia oireita ei tosiaan kummemmin ole ollut. Välillä ollut pientä supistelua, mutta ne ovat hyvin rauhoittuneet levolla. Eilen näkökenttään ilmestyi väriläikkiä ja hetken päästä alkoi lievä päänsärky. Turvotustakin hiukan esiintyi, joten kerkesin jo miettiä alkavaa raskausmyrkytystä. Oireet eivät onneksi pahentuneet ja aamulla olikin jo normaali olo.

Tänään käytiin Porvoon saaristossa makkaran paistossa ja nauttimassa terapeuttisesta meren kohinasta. Tässä muutama kuva siltä reissulta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti