tiistai 21. huhtikuuta 2015

Leskenlehti

Vaalit on ohi ja niitä sen enempää kommentoimatta haluan vain todeta, että on aika positiivinen fiilis. Uskon, että kokoonpano on hyvä ja Suomi saadaan nousuun.

Meidän perheessä ollaan nautittu keväästä. Leskenlehdet kukkii jo täydellä teholla ja katupöly pöllyää! Onneksi me ei olla herkimmästä päästä sen aivastelulle. Pojat ovat molemmat olleet vähän flunssassa. Räkä ja yskä. Onneksi ei mitään pahempaa, korvatulehduksia eikä muita sellaisia.

Gangsta-koira puolestaan taitaa elellä melko lailla viimeisiä elinvuosiaan. Toissa yönä sai jälleen jonkun halvauskohtauksen. Takajalat pettivät hetkellisesti. Kohtauksen jälkeen on taas ollut normaali oma itsensä joten ei sille ole sen kummemmin tehty mitään.

Itse olen haaveillut ja ahdistellut töihin paluusta. Olisi kiva jotain tehdä mutta tässä on niin monta muttaa mietittävänä ja voi olla, että paras vaihtoehto tällä hetkellä olisi kuitenkin olla kotona lasten kanssa ja malttaa vielä mielensä työhön palaamisesta. Ylimääräistä rahaa sitä tosin myös kaipaisi. No katsotaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti