tiistai 21. huhtikuuta 2015

Leskenlehti

Vaalit on ohi ja niitä sen enempää kommentoimatta haluan vain todeta, että on aika positiivinen fiilis. Uskon, että kokoonpano on hyvä ja Suomi saadaan nousuun.

Meidän perheessä ollaan nautittu keväästä. Leskenlehdet kukkii jo täydellä teholla ja katupöly pöllyää! Onneksi me ei olla herkimmästä päästä sen aivastelulle. Pojat ovat molemmat olleet vähän flunssassa. Räkä ja yskä. Onneksi ei mitään pahempaa, korvatulehduksia eikä muita sellaisia.

Gangsta-koira puolestaan taitaa elellä melko lailla viimeisiä elinvuosiaan. Toissa yönä sai jälleen jonkun halvauskohtauksen. Takajalat pettivät hetkellisesti. Kohtauksen jälkeen on taas ollut normaali oma itsensä joten ei sille ole sen kummemmin tehty mitään.

Itse olen haaveillut ja ahdistellut töihin paluusta. Olisi kiva jotain tehdä mutta tässä on niin monta muttaa mietittävänä ja voi olla, että paras vaihtoehto tällä hetkellä olisi kuitenkin olla kotona lasten kanssa ja malttaa vielä mielensä työhön palaamisesta. Ylimääräistä rahaa sitä tosin myös kaipaisi. No katsotaan :)


keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Näillä mennään!

Aikaa viime kirjoituksesta on kulunut melkein vuosi. Takaisin Suomeen tultuamme mietin pitkään haluanko pitää enää blogia täällä asuessamme. Jukkiksen rohkaisemana olen kuitenkin valmis korkkaamaan tämän uudelleen. Uskon, että tämä tulee olemaan ilona niin meidän perheelle kuin muillekin lukijoille. Toivon, että tämä blogi rohkaisee jokaista elämään omaa elämäänsä nauttien tästä hetkestä, arjen tavallisuudesta ja sen ihmeistä ja ihmeellisyyksistä, mutta myös tavoittelemaan kuuta taivaalta ja olemaan vapaa unelmoimaan suuremmasta. Yes, näillä mennään! Hyppää messiin.

Meidän perhe on viime "näkemästä" kasvanut uudella tulokkaalla. Ihana Juho-poika syntyi joulukuussa. Pojille tuli ikäeroa puolitoista vuotta, joten on tässä hommaa riittänyt, etten sen puoleen tiedä olisiko minulla edes ollut aikaa blogin kirjoittamiseen. Touhua oli tietenkin myös uuden kodin etsimisessä ja sen sisustamisessa kun palasimme takaisin Suomeen, mutta katsotaan jos palataan niihin ja muihin menneisiin asioihin vielä myöhemmin. Nyt on koti kunnossa ja vauva-arki kahden pienen sekä vanhuuden höperön koiran kanssa lähtenyt mukavasti rullaamaan.

Uutta harrastustakin olen opetellut, nimittäin ukulelen soittamista. Soitin ostettiin kylläkin Jukkikselle, mutta jostain syystä se on vienyt minut mukanansa. Kuulemma vanhanakin on hyödyllistä oppia uusia asioita niin miksipä en sitten nyt minäkin. Olen yllättynyt miten hauskaa soittelun opettelu onkaan! Olen ihan innoissani :)