torstai 24. huhtikuuta 2014

Kuvakoosteita

Sacramento: Kalifornian pääkaupunki
Kohta palataan Suomeen ja aika täällä Amerikassa alkaa olla ohi. Tai no ainakin tämä vuosi. Toivottavasti palaamme tänne joskus vielä. Nyt tuntuu, että aika on kuitenkin tulla takaisin Suomeen. 

Ajattelin, että teen tähän loppuun jonkinlaisen kuvakoosteen. On tullut otettua aika paljon kuvia, ja itse ainakin olen sellainen kuvaihminen, että tykkään katsella valokuvia. Se olikin ensisijainen syy miksi aikoinaan liityin Facebookiin. Ystävä kertoi silloin Facebookista ja sanoi, että siellä meidän on helppo jakaa mm. lomakuvia ja nähdä siten toistemme valokuvia. Harvemmin enää tulee muuten valokuvia katsottuakaan. 

Joten varoitan sinua, joka et valokuvien katseluista välitä, että seuraavat päivitykset ovat pitkälti valokuvia, eivätkä niin tekstiä. Toisaalta valokuvia ei tule olemaan montaa kymmentä, joten ehkäpä sinäkin, jolle kaikenlaisten häiden ja kissanristiäisten katseleminen (tuntitolkulla) on tuskaa, selviät seuraavista päivityksistä nautinnolla. 

Ensimmäisessä blogipostauksessa on kuvia kauniista kodista, joka on Jukkiksen luokkakaverin omistama ja jossa olemme saaneet muutamaan otteeseen viettää vapaa-aikaa. Sen jälkeen teen kuvakoosteet mm. maisemista; siitä miltä eri vuodenaikoina täällä on näyttänyt sekä Eeliksestä, kuinka hän on kasvanut ja muuttunut kuluneen yhdeksän kuukauden aikana.

Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti